BECARE EVENTS

Lees meer


BeCare verzorgt EHBO ondersteuning bij evenementen

Veiligheid staat voorop! Zeker bij grote evenementen, waarbij het honderden en soms wel duizenden mensen betreft. In het algemeen wordt het begrip publieksevenement breed opgevat. Een evenement kan van alles zijn, variërend van sportwedstrijden, straattheater, braderieën en straatconcerten tot wielerrondes, de Amsterdamse Sail of de TT-races in Assen. Voor ieder evenement zijn er dan ook andere veiligheidseisen.

Een vergunning aanvraag voor een evenement bevat ook het regelen van de EHBO, BHV, beveiliging, brandwachten en overige medische hulp. Wilt u een veilig en vlekkeloos verloop van een bedrijfsfeest, beurs, festival of sportevenement? Laat uw zorg uit handen nemen.

Door de inzet van onze goed getrainde hulpverleners en professioneel materiaal spelen wij in op ieder incident dat zich voor kan doen. Maak gebruik van onze kennis en netwerk en creëer een succesvol en veilig evenement.

BeCare regelt in overleg met uw organisatie de EHBO en overige medische hulp inzet bij uiteenlopende evenementen van particulieren, bedrijven en (overheid) instellingen. Door de inzet van onze goed getrainde hulpverleners en professioneel materiaal spelen wij in op ieder incident dat zich voor kan doen. Maak gebruik van onze kennis en netwerk en creëer een succesvol en veilig evenement.

En BeCare doet meer… via ons kunt u een brandwacht in zetten! De taak van een brandwacht is om vroegtijdig iedere vorm van brandgevaar te herkennen en minimaliseren. Onze brandwachten zijn preventief en repressief aanwezig. Dat betekent dat ze naast het beveiligen van uw evenement, ook direct en kordaat kunnen ingrijpen als dat nodig is.

ZET ONS IN


 

Download de brochure voor een volledig informatie overzicht.


Download brochure
 

BeCare is NIKTA Gecertificeerd:


 


Brochure aanvragen