Over BeCare

 

Lees meer

BeCare levert deskundig en eerlijk maatwerk.

BeCare is opgericht door ambulance verpleegkundigen waardoor het bedrijf op ruim 25 jaar professionele ervaring kan bogen. Door de jarenlange ervaring is BeCare gespecialiseerd in het verzorgen van praktijkgerichte en op maat gemaakte trainingen op het gebied van bedrijfshulpverlening (BHV), AED en Reanimatie en EHBO. Door de inhoud van diverse trainingen te combineren, stellen wij in overleg een training op maat samen die naadloos aansluit op uw situatie.

De trainingen worden verzorgd door gecertificeerde instructeurs, welke veelal werkzaam zijn in de spoedeisende hulpverlening (ambulance en brandweer).

Door de praktijk kennis..

en ervaring brengen onze instructeurs u in een interactieve training alle vaardigheden bij om levensreddend te handelen bij calamiteiten. Onze instructeurs weten dat het minstens zo belangrijk is dat u de vaardigheden zelfverzekerd in kunt zetten. Daarom ligt bij ons de focus op de toepassing van theoretische kennis in de praktijk. Geen les uit een boekje, maar een levendige, professionele training met veel praktijkvoorbeelden en scenario’s.
Door een training of cursus bij Becare te volgen, kunt én durft u doeltreffend te handelen op het moment dat het er echt toe doet!

Om u zoveel mogelijk werk uit handen te nemen, verzorgt Becare ook de gehele cursistenadministratie en/of in overleg de cursistenplanning. De gevolgde trainingen per cursisten worden geregistreerd en de cursisten worden uitgenodigd voor herhalingstrainingen. Uw medewerker is altijd goed getraind, en u heeft er geen omkijken naar.

Alle trainingen van BeCare..

kunnen op onze opleidingslocaties in Middelharnis (Zuid-Holland) en Middelburg (Zeeland) worden gevolgd. Onze voorkeur gaat echter uit naar een training bij u op locatie, omdat we deze training specifiek kunnen toespitsen op uw situatie en locatie.

Naast het verzorgen van trainingen zijn wij gespecialiseerd in het adviseren en ondersteunen bij het opstellen en toetsen van de risico inventarisatie en evaluatie (RI&E), het onderhouden en keuren van blusmiddelen en de verkoop van aanvullende materialen op het gebied van AED, EHBO en BHV.

Wij staan voor u klaar om de veiligheid binnen uw bedrijf, instelling en/of thuissituatie in één klap volledig op orde te brengen én te houden.

 

“Echt complimenten voor de cursus”

Deelnemer kinder EHBO

 

BeCare redt levens.

BeCare is opgericht door ambulanceverpleegkundigen en kan bogen op ruim 25 jaar professionele ervaring. Onze belangrijkste motivatie is onze missie: wij streven naar een situatie waarin op elke locatie binnen 6 minuten een AED beschikbaar is. Dat redt levens, want toepassing van een AED binnen zes minuten na een hartaanval, vergroot de overlevingskans met 80%.

Misschien nog wel belangrijker is dat er 6 mensen per AED getraind zijn. Want zonder een goede training is een AED niets waard. En hetzelfde geldt voor andere veiligheidsartikelen.

Daarom krijgt u bij BeCare geen les uit een boekje, maar een professionele, interactieve training met veel voorbeelden uit de praktijk.


 

Download de brochure voor een volledig informatie overzicht.

Download Brochure
 
Beste opleider van Nederland
 

De titel ‘Beste Opleider van Nederland’ is een publieksprijs die opleiders alleen kunnen ontvangen op basis van de beoordelingen van cursisten. De jaarlijkse verkiezing is een initiatief van Springest. Springest heeft inmiddels al ruim 60.000 ervaringen verzameld van oud-cursisten en duizenden opleiders in Nederland.

Tijdens de verkiezing worden opleiders die in dat jaar door de cursisten als beste zijn beoordeeld, beloond met de titel ‘Beste opleider van Nederland’ in verschillende categorieën. Hierbij wordt gekeken naar inhoud, trainers, organisatie en ervaringen van klanten.

BeCare heeft in 2014 de titel ‘Beste Opleider van Nederland’ in de categorie Arbo & Veiligheid kleine opleiders gewonnen. In 2015 wist Studytube,  onze samenwerkingspartners op het gebied van online trainingen, de hoofdprijs te bemachtigen in de categorie blended learning. BeCare veroverde een mooie tweede plaats in de categorie Arbo & Veiligheid kleine opleiders.

In 2016 heeft initiatiefnemer Springest het anders aangepakt door geen verschil meer te maken tussen kleine – en grote opleiders. Desondanks was BeCare toch genomineerd voor twee categorieën.

In de categorie Arbo & Veiligheid wist BeCare een mooie vierde plaats in de wacht te slepen. In de categorie A Zorg & Zorgverlening behaalde BeCare een gedeelde eerste plek. Een resultaat waar we enorm trots op zijn. Zeker gezien het feit dat er in 2016 geen onderscheidt gemaakt is tussen kleine – en grote opleiders.

De cursussen van BeCare worden gemiddeld beoordeeld met een 8,8. Bent u benieuwd hoe de cursisten onze cursussen beoordelen, neem hier gerust een kijkje.

  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Cursus op maat
  • Cursus op locatie
  • Inclusief trainingsboek
  • NIKTA gecertificeerd
  • Realistische oefenpoppen

BeCare – Let’s Save Lives Together 

Bas en Irene Drenth

 

Onze instructeurs

Alice

Arie

Bas

Bernie

Bettina

Cathy

Chris

Cindy

Erik

Esther

Francis

Ian

Iris

Jeffry

Jeroen

Johan

Jolanda

Kees

Leonie

Lisa

Margreth

Martijn

Nathan

Nelie

Nitin

Paula

Pim

Remco

Riny

Robert Jan

Sander

Sarah

Susanne

Toni

Wahid

 

Onze LifeSavers (EHBO’ers)

Cindy

Daan

Eric

Esther

Evaline

Jeffry

Jolanda

JP

Jory

Karen

Kevin

Leonie

Margreth

Nadine

Sander

Toni

Ons Kantoorpersoneel

Cindy

Sophie

Thea

 

Wij doen onder andere projecten voor:BeCare is NIKTA Gecertificeerd:


 


  • Brochure aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.