Over BeCare

Lees meer

Levens redden, is dat geen mooie missie?

De drive die Irene en Bas Drenth jarenlang gemotiveerd heeft om als manager in de zorg en als ambulanceverpleegkundige te werken. Regelmatig werden zij pijnlijk geconfronteerd met schrijnende situaties die voorkomen hadden kunnen worden.

Hun missie veranderde: ‘gewone’ burgers opleiden tot lifesavers.

Zo is BeCare ontstaan. In 2007 opgericht en inmiddels uitgegroeid tot een trainings- en opleidingsbedrijf met 50 professionele instructeurs door heel Nederland. Levens redden leer je niet uit het boekje, maar oefen je in levensechte scenario’s met realistische oefenpoppen en simulatie middelen. Door een training of cursus bij Becare te volgen, kunt én durft u doeltreffend te handelen op het moment dat het er echt toe doet. Zo wordt je pas een echte ‘lifesaver’!

In 2016 heeft BeCare een gelijksoortig bedrijf uit Zeeland overgenomen; Life Support Walcheren. Life Support Walcheren verzorgde 10 jaar lang EHBO, BHV en reanimatie trainingen in de Veiligheidsregio Zeeland. Deze klanten (en meer) trainen nu bij BeCare met voor een deel dezelfde instructeurs.

De kracht van BeCare is gelegen in het feit dat wij door de expertise van de instructeurs én de expertise van de eigenaren, voor elke opleidingsvraag een antwoord hebben. Hierdoor maken we elke training op maat!

BeCare Academy

Onze instructeurs, verzorgen meer dan 500 trainingen per jaar op het gebied van BLS/AED, bedrijfshulpverlening, EHBO, LPLHB, ademlucht/gasmeting en voorbehouden handelingen. De meeste instructeurs op het gebied van (para) medische trainingen zijn werkzaam in de spoedeisende hulpverlening; ambulance, spoedeisende hulp, intensive care of operatiekamer. Daarnaast worden de brandtrainingen van de bedrijfshulpverlening uitgevoerd door (vrijwillige) brandweerlieden, waaronder manschappen, maar ook bevelvoerders en brandweerinstructeurs.

Alle trainingen van BeCare kunnen op onze opleidingslocaties in Middelharnis (Zuid-Holland) en Heinkenszand (Zeeland) worden gevolgd. Onze voorkeur gaat echter uit naar een training op locatie, omdat we deze training specifiek kunnen toespitsen op de situatie en locatie.

Om u zoveel mogelijk werk uit handen te nemen, verzorgt Becare ook de gehele cursistenadministratie en/of in overleg de cursistenplanning. De gevolgde trainingen per cursisten worden geregistreerd en de cursisten worden uitgenodigd voor herhalingstrainingen. Uw medewerker is altijd goed getraind, en u heeft er geen omkijken naar.

BeCare Verkoop

Naast trainingen verzorgt BeCare ook alle materialen op het gebied van EHBO, BHV en AED. Dit doen wij B2B, B2C en aan overheden, ook via onze webshop hulpverleningswinkel.nl.

BeCare Takes Care

Om het beeld van BeCare compleet te maken, hebben wij ook een afdeling 'Takes Care' - advies & onderhoud. Wij zijn gespecialiseerd in het adviseren en ondersteunen bij het opstellen en toetsen van de risico inventarisatie en evaluatie (RI&E). Het onderhouden en keuren van blusmiddelen, opstellen van calamiteiten -en/of BHV plannen en het uitvoeren van ontruimingsoefeningen. Wij staan voor u klaar om de veiligheid binnen uw bedrijf, instelling en/of thuissituatie in één klap volledig op orde te brengen én te houden.

BeCare Events

Onze instructeurs en EHBO-ers zijn te vinden op diverse evenementen in de regio, echte life-savers! Sportevent? Foodfestival? Braderie of straatconcert? Check nu de event pagina voor meer informatie en de waardevolle inzet vanuit BeCare.

 

“Echt complimenten voor de cursus”

Deelnemer kinder EHBO

 
 

Download de brochure voor een volledig informatie overzicht.


Download brochure
 

BeCare Team

Het BeCare team bestaat uit meer dan 50 professionele instructeurs & Lifesavers door heel Nederland.

Get to know us!

 

Bas en Irene Drenth

 

Onze instructeurs

Alice

Cathy

Esther

Ellie

Freek

Jeffry

Jolanda

Lisa

Jacco

Margreth

Chris

Cindy

Erik

Kees

Leonie

Bettina

Ian

Nathan

Paula

Riny

Robert Jan

Sander

Susan

Toni

Wahid

Francis

Remco

Nitin

Bas

Ben

Frank

Jeroen

Pascal

Erika

Theo

Jaap

Ronald

Michiel

Henk

Renee

Rijnald

Tim

Robert-Jan

Margriet

Onze LifeSavers (EHBO'ers)

Esther

Jolanda

Jeffry

Margreth

Sander

Nadine

Evaline

Toni

Cindy

Daan

Leonie

Karen

Hans

Corina

Roel

Robin

Linda

Annemiek

 
 

Ons Kantoorpersoneel

Cindy

 
 

Wij doen onder andere projecten voor:BeCare is NIKTA Gecertificeerd:


 


  • Brochure aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.